درشت و رسیده بودنِ یک توت ارتباط مستقیمی داره با دور از دسترس بودنش روی درخت. بهخاطر اینکه توتای دم دستی زود خورده میشن و چیزی واسه تو نمیمونه و ضمن اینکه انگار از نظر بیولوژیکی هم میوههای نوکِ درخت یه چیز دیگهن. باید خودتو به زحمت بندازی و از شاخهها بری بالا. مسخرهترین روش هم اینه که زیر درخت پارچه پهن میکنن و شاخهها رو تکون میدن تا توتای رسیدهش بیفته و همه رو بهصورت ضربدیده و له شده ، قاطی با توتای کال و نیمه رسیده جمع میکنن.
بهترین توتی که میتونی بخوری فقط با بالا رفتن از شاخهها به دست میاد.